Cap de setmana vidrier a Massanes

Associació Catalana de les Arts del Vidre

Quin cap de setmana!!! Divendres ja vam començar a rebre sòcies i socis per participar a la 1ª Trobada del Vidre a Massanes. Vam prendre com a centre d’operacions Can Malràs, una casa rural fantàstica que vam omplir de gent entusiasta, abraçades i rialles. També de presentacions, amb la oportunitat de conèixer noves incorporacions a l’Associació. Més enllà de les activitats de la Trobada al poble, aquesta convivència a la casa rural ha estat meravellosa per enfortir lligams, per crear pinya i passar temps amb gent fantàstica vinguda de tot arreu. 

I diumenge… Uff! Diumenge va ser un Sant Jordi inoblidable, on vam ser acollits pel poble amb carinyo i molt interès per la nostra feina. Els tallers funcionant a tota màquina, les demos captivant a petits i grans. Flotant a l’aire, podies respirar la felicitat encomanada, la certesa d’estar compartint un dia màgic, l’entrega absoluta de les nostres sòcies i socis, i la passió per la nostra feina.

GRÀCIES a totes i tots els que heu format part d’aquesta bogeria meravellosa, amb vosaltres a bord del vaixell, remant com remeu, podem arribar allà on s’acaba l’horitzó.


Qué fin de semana!!! El viernes ya empezamos a recibir socias y socios para participar en el 1er Encuentro del Vidrio en Massanes. Tomamos como centro de operaciones Can Malràs, una casa rural fantástica que llenamos de gente entusiasta, abrazos y risas. También de presentaciones, con la oportunidad de conocer nuevas incorporaciones a la Asociación. Más allá de las actividades del Encuentro en el pueblo, esta convivencia en la casa rural ha sido maravillosa para fortalecer vínculos, para crear piña y pasar tiempo con gente fantástica venida de todas partes. 

Y domingo… Uff! Domingo fue un Sant Jordi inolvidable, donde fuimos acogidos por el pueblo con cariño y mucho interés por nuestro trabajo. Los talleres funcionando a toda máquina, las demos cautivando tanto a niños como a adultos. Flotando en el aire, podías respirar la felicidad contagiosa, la certeza de estar compartiendo un día mágico, la entrega absoluta de nuestras socias y socios, y la pasión por nuestro trabajo.

GRACIAS a todas y todos los que habéis formado parte de esta locura maravillosa, con vosotros a bordo del barco, remando como remáis, podemos llegar allá donde se acaba el horizonte.