Me siento un poco rara

Associació Catalana de les Arts del Vidre

Des del dia 1 de Febrer i fins el 28, podreu veure a l’Escola Massana, una exposició que genera un diàleg entre peces de #vidre del fons de l’Escola Massana (fetes entre el 1927 i el 1950) i peces sortides dels tallers que l’artista @silvia_levenson va dirigir del 20 d’abril al 6 de maig del 2022.

ME SIENTO UN POCO RARA, Silvia Levenson:

“El año pasado fui invitada a realizar una experiencia fantástica en @escolamassana, Barcelona. En práctica, realicé mi obra en colaboración con los estudiantes. Hicimos transferencia de imágenes, serigrafía y escultura en vidrio a la cera perdida. Me encantó trabajar con ellos en un intercambio de conocimientos y experiencias.”

📆 de l’1 al 28 de febrer
📍Sala Busquets de l’Escola Massana

#glassexhibition #silvialevenson #mesientounpocorara #glassart #glasscasting #casting #workshop #coldwork #vidriocontemporaneo #arteenvidrio #contemporaryglass #contemporaryglassart #acav #acav_vidre #elvidrionosune #esculturaenvidrio #glasssculpture