Hell edition

Associació Catalana de les Arts del Vidre

Més de 70 persones van passar per la trobada de vidriers – Bufar i fer ampolles, Hell edition- organitzada per l’ACAV en el taller del Ferran Collado a Capellades. Una calurosa jornada lúdica i festiva on les vidrieres i vidriers van retrobar-se un cop més per compartir menjar, beguda i experiències.

Ahir va ser un dia GRAN!! Vam compartir passió amb GRANS del món del vidre. Un luxe que no és fàcil d’aconseguir, poder reunir artistes de procedències tan llunyanes i dispars, com Canadà o Argentina, i del territori espanyol, com València, Castelló o Logroño. D’arreu de Catalunya.

Coincidir en un mateix espai i temps, i gaudir d’una trobada entorn el que ens apassiona i ens mou. Gaudir d’una re-trobada amb antics i nous companys del vidre, convergint camins. Compartir tècniques. Inquietuts. Desitjos de futur. GRÀCIES a tots els que ahir vau estar i vau fer GRAN aquesta trobada. GRÀCIES Ferran Collado per fer possible i fàcil acollir més de 70 persones. GRÀCIES David Hierro per tota la feinada que fas a la ombra, i la que vas fer al sol, cremant-te el nas. Sou tot molt grans, i junts, farem GRANS coses. Visca el vidre i visca l’ACAV!!