Matèries en fusió

Associació Catalana de les Arts del Vidre

Avui 1 d’abril, a les 19 hores, s’inaugura a Can Serra, Museu de Mataró, l’exposició “Matèries en fusió”. Es podran veure peces de vidre de la rica col•lecció del Museu i també una mostra de vidre contemporani. Aquesta ha estat organitzada per la nostra sòcia Esther Aliu, i compta amb l’obra d’artistes actuals com Luesma & Vega, Eduardo Nieto, David Gibernau, Ferran Collado, Pròsper Riba, Meritxell Tembleque, Quim Falcó, Lara Fluxà, Blanca Casas Brullet i la mateixa Esther Aliu. Molts d’ells són també socis de l’ACAV. Sense dubte, aquest Any Internacional de Vidre, està desencadenant un munt d’activitat entorn a aquest material que ens apassiona!!

canserramataro #vidrecontemporani #artenvidre #vidriocontemporaneo #arteenvidrio #glassart #glassartists #glassartistsofinstagram #glassofig #iyog #iyog2022