De vidrio

Associació Catalana de les Arts del Vidre

Avui, dilluns 28 de març, s’inaugura l’exposició “De Vidrio“, que ha organitzat Fila5, la nostra sòcia Susana Aparicio, al Centre Cultural Gabriel Celaya de San Fernando de Henares, a Madrid.

Participen a l’exposició 17 artistes del vidre de tot el territori espanyol, entre els quals es troben membres de l’Acav: Tiziana Chiara (SiO2), Nuria Torrente (Nutopia) i Peke Toyas. També podran veure’s projectats 11 audiovisuals d’artistes vidriers, amb la col·laboració de “May the glass be with you” (David Hierro) i l’ACAV.

L’exposició es podrà veure fins el 10 d’abril, i està emmarcada dins les activitats dels Días Europeos de la Artesanía i formant part de l’International year of glass (declarat per la Unesco). Avui dia 28, de 18:30 a 20:00 hores, la Susana Aparicio, comissària de l’exposició, realitzarà una sèrie de visites guiades per grups, acostant els visitants als oficis del vidre i a les autores i autors que exposen. L’entrada és lliure, sense necessitat d’inscripció.

Aquests són els 17 participants de DeVidrio: Peke Toyas; Rosa Méndez; Nuria Torrente;Esperanza Pascual Fonollosa – Daranza; Gemma Moles; María Lombardero ; Pedro Sequeros; María Alameda-Ázidaglass; Artesanía Beni Lozano; Marta Blanco – Equiliqua; Ana Higueras; Esther Ferreiro – Arte en plata y vidrio; María del Mar Castellá-Maracolori; Celina Rez y Juan López – REEZ; Tiziana Chiara – SiO2; Susana Martín; Susana Aparicio Ortiz – Sussanglass.