Col·laboració ARCOVE i ACAV

Associació Catalana de les Arts del Vidre

ARCOVE, l’Asociación para la Restauración y Conservación de Vidrieras de España i l’ACAV, l’Associació Catalana de les Arts del Vidre, comencem una nova etapa de col·laboració entre ambdues entitats, associant-nos mútuament. Que aquest acord s’hagi fet dins del marc de l’Any Internacional del Vidre ens fa una especial il·lusió a totes i tots els que estimem aquest material.

L’acord inclou col·laboració en projectes, exposicions i esdeveniments, tasques de comunicació a les xarxes socials, i descomptes per aquelles sòcies i socis que vulguin formar part d’ambdues entitats.

Si voleu saber mes sobre ambdues associacions, els nostres objectius i les activitats que organitzem, os invitem a visitar les nostres respectives pàgines web i a seguir-nos a les xarxes socials.