Trobada Miguel

Trobada de vidriers amb Miguel Díez

El passat diumenge, 22 de març de 2015, es va celebrar una nova Trobada de Vidriers a la meravellosa seu d’Aventurina (www.aventurina.com), Can Fusteret, organitzada per l’Associació Catalana de les Arts del Vidre (www.acav.cat) i amb la presència del forn de vidre bufat d’en Ferran Collado (www.ferrancollado.com). Bé, la presència del forn sempre és important si al costat està en Ferran i l’espectacle que la seva presència garantitza fent demostracions o bé ajudant als companys més valents a crear petits bunyols de vidre. Bufar i fer ampolles, diuen… Moltes gràcies, Ferran!

Aquest cop vam comptar amb la presència del vitraller argentí Miguel Díez (www.miguel10.com.ar). Esperem que hagi gaudit de la trobada tan com nosaltres hem gaudit de la seva presència. Hasta pronto, Miguel!

Com sempre, a més de jugar amb el vidre, vam aprofitar la jornada lúdico-festiva per a xerrar amb els companys, tant de temes professionals com de temes personals, conèixer nous vidriers i saludar a aquells que només veiem de tant en tant. Sempre dins l’entorn idilic de Can Fusteret, seu dels amics d’Aventurina, on també vam fer el dinar de germanor. Gràcies Ferran i Maria per ser uns anfitrions tan collonuts.

Moltes gràcies també a tots els que vau assistir personalment i als que ens ajudeu a difondre les trobades i el vidre per les xarxes socials. Sense vosaltres, res d’això tindria sentit. Fins a la propera!

Trobada Miguel tots Trobada Miguel 4 Trobada Miguel 3 Trobada Miguel 2

Leave a Comment