Taller Gibernau fb

Tot Vidre Gibernau

Tot Vidre Gibernau neix el 1985 com a empresa familiar de la mà de Juan Gibernau i David Gibernau afegint-se en etapes posteriors Candelaria Bach i Coral Gibernau. Des dels seus inicis com a empresa sempre ha tingut una vocació artesanal i de recuperació de processos de realització d’obra no industrials, prova d’això és el reconeixement com Artesans que tenen para i fill per part d’Artesania Catalunya.

Tot Vidre Gibernau com a empresa sempre treballa per encàrrec, el procés comença amb un estudi personalitzat de les necessitats del nostre client, realitzant un projecte i un pressupost, si és necessari es recorre a altres artesans o professionals per aconseguir que s’iniciï tot un procés artesanal que porta a la realització d’una peça única que ompli totes les expectatives del client.

Al llarg dels anys l’empresa ha anat especialitzant-se en la realització i creació de vidres termoformats i fusionats de gran tamany. Disposa d’un dels forns de fusió més grans d’Espanya el que li ha permès portar a terme treballs singulars i únics com poden ser el Crist del Fluvià l’únic retaule creat totalment en vidre i amb unes dimensions de 8,5 x 6,5 metres de vidre fusionat, obra dissenyada per l’artista empordanès Josep Ministral per a l’església de Bàscara (Girona), això no treu que no realitzen encàrrecs en vidre que abasten tots els àmbits.

Bascara

El vitrall de Bàscara

Un trofeu, un lavabo, un rètol, una escultura, una mampara de bany o una lluerna per citar alguns poden ser realitzats sense cap problema, el límit és la imaginació del client.

En aquests moments David Gibernau està investigant en la creació de vidres texturats fabricats a mida per a aplicacions de decoració, en breu comptarem amb un catàleg penjat a la xarxa.

Tot Vidre Gibernau com empresa compta amb personal especialitzat i tots els mitjans necessaris que permeten controlar tot el procés des del disseny de la peça, la fabricació i la col·locació en obra.

Web: www.totvidre.com

Correu electrònic: davidgb@totvidre.com

Telèfon: 93 798 19 32

Leave a Comment