the craftroom 2016

The CraftRoom – Setmana d’Artesania de Catalunya

Benvolgut/da,

Ens complau informar-vos que s’ha publicat al DOGC la convocatòria per a la participació en la cinquena edició de The CraftRoom, en el marc de la Setmana d’Artesania de Catalunya, que se celebrarà els dies 8, 9 i 10 de juliol a les instal·lacions del Born Centre Cultural.

Podeu consultar les bases i fer la sol·licitud de participació aquí

El termini per sol·licitar la participació finalitza el divendres, 22 d’abril de 2016.

Per a qualsevol consulta podeu adreçar-vos a l’Àrea d’Artesania, tel. 93 467 46 60, ccam.artesania@gencat.cat

L’edició d’enguany es durà a terme els dies 8, 9 i 10 de juliol a les instal·lacions del Born Centre Cultural (Plaça Comercial, 12 de Barcelona).

Segons la regulació establerta al Decret 182/2014, de 30 de desembre, sobre l’activitat artesanal a Catalunya es considera artesania als efectes d’aquesta disposició aquelles activitats incloses dins el Repertori de famílies d’oficis artesans, que comporten la formació, creació, producció i transformació d’objectes.

Les persones o entitats seleccionades per participar al Saló The CraftRoom que no abonin la seva quota de participació abans del 30 de juny de 2016 s’entendrà que desisteixen de la seva participació.

Per garantir que esteu fent servir la darrera versió dels formularis en el moment de la tramitació, cal que cada vegada que els hageu d’utilitzar us els descarregueu. Si reutilitzeu els documents per altres ocasions es pot donar el cas que presenteu una versió obsoleta.

Leave a Comment