pilar-aldana-mendez-mestre-artesa-2016-02

Pilar Aldana, mestra artesana

El passat 4 de juliol, en el marc de l’acte on es lliuren els Premis Nacionals d’Artesania, es van lliurar també els Diplomes de Mestre Artesà corresponents a l’any 2016, que reconeixen el mestratge de 22 artesans catalans. Enguany, l’escultora, i sòcia de l’ACAV, Pilar Aldana-Méndez (www.aldana-mendez.net) el va rebre de mans del president de la Generalitat de Catalunya.

pilar-aldana-mendez-mestre-artesa-2016-03
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont va presidir l’acte, que es celebrà al Palau de la Generalitat. També hi van ser presents el secretari general d’Empresa i Coneixement, Xavier Gibert, el secretari d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio; la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, i el gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), Miquel Rodríguez.

pilar-aldana-mendez-mestre-artesa-2016-01
El lliurament d’aquests premis encetà el calendari d’actes de la Setmana d’Artesania de Catalunya, una iniciativa del Govern per impulsar el coneixement del sector i afavorir la comercialització dels productes artesanals que inclou un calendari d’activitats al llarg de la setmana i que va culminà amb la celebració de la cinquena edició del saló The CraftRoom, al Born Centre de Cultura i Memòria, del 8 al 10 de juliol.

pilar-aldana-mendez-mestre-artesa-2016-05

Leave a Comment