Nutopia Papallones

Nutopía by Núria Torrente

Sóc llicenciada en història de l’art. Vaig acabar els meus estudis a la Fundació Centre del Vidre de Barcelona l’any 1998, quan cumplia 25 tardors. El meu regal de quart de segle va ser un forn de vidre. Vaig començar a experimentar amb ell i a realitzar la segona part important de la meva formació: la pràctica pura i dura. El 2001 vaig enfocar el meu interès en la joieria i bijuteria, sense perdre mai de vista que és el vidre meu leitmotiv. El 2003 vaig començar a forjar la meva pròpia marca, que el 2007 va deixar de ser Nunut per ser Nutopia. Formem part d’aquesta aventura utòpica, però possible, David Hierro, Núria Torrente i Esther Hierro. Jo m’encarrego del disseny i realització de les peces, el David porta la gestió administrativa i comunicació, i l’Esther és la responsable de màrqueting. Tenim el nostre petit taller a Barcelona.

blogspot nutopia2

Nutopia

Conjunto Vintage azul

Col·lecció Vintage

Crec en el meu producte, unes peces que són molt més que quelcom bonic. M’agrada que en elles hagi una història i molt, molt de mi. Cada peça és especial, està treballada a mà i amb summa cura. Des del seu disseny, passant per tallar el vidre, treballar la inclusió metàl·lica, o de pintura, fins als acabats finals una vegada sortides les peces del forn. Tot el procés es realitza en el nostre taller.

Telèfon: 667-887-399

Correu electrònic: nuria@nutopia.es

Web: www.nutopia.es

Leave a Comment