Mun muntadas entrañas

Montse Muntadas a l’European Glass Context

L’artista de l’ACAV Montserrat Duran Muntadas ha estat seleccionada per exposar les peces del seu nou projecte ENTRAÑAS al European Glass Context.

M muntadas entranas
Del 10 de setembre al 13 de novembre se celebra l’European Glass Context 2016 que forma part del simposium biennal de vidre i ceràmica contemporànea que es du a terme a l’illa de Bornholm, Dinamarca.

M entranas muntadas
L’European Glass Context aglomera una serie de conferències, tallers i exposicions. Els artistes i les peces han estat seleccionats entre els 28 paisos de l’Unió Europea, així com també Noruega, Islàndia i Suïssa, per representar el millor del vidre d’avui.

M entranas
Una de les exposicions es realitzava a partir d’un concurs (Open Call), i les peces de la Montserrat han estat seleccionades. S’exposaran a la Grønbechs Gaard, juntament amb altres artistes de la resta d’Europa.

En el projecte ENTRAÑAS l’artista es qüestiona sobre que és una “dona” “normal” actualment, en una època on la malaltia o l’anomalia és una condició comúna. Les peces presentades uneixen vidre i tèxtil, i amb el seu joc de transparència i textures, es transformen recíprocament.

Montserrat Duran Muntadas / Artist
www.montserratduranmuntadas.com

Leave a Comment