Arts del Vidre

VIII Jornades Arts del Vidre

Els dies 3 i 4 d’octubre es van celebrar les VIII Jornades Arts del Vidre a Escaldes-Engordany (Andorra), organitzades pel Taller de Vidre i el Comú d’Escaldes-Engordany.

En el programa de les jornades hi havia unes conferències de la Silvia Levenson i l’Eduardo Nieto, soci i membre de la junta directiva de l’ACAV.

Es va presentar també amb molt èxit de públic el curs de Fotovidrio, a càrrec de la Sol Carta i la Paulina Rucco, amb el recolçament de la Silvia Levenson i l’Eduardo Nieto. Un format força interessant i condensat on, amb només un matí, vam poder conèixer les característiques bàsiques d’aquesta técnica fotogràfica sobre vidre.

Arts del Vidre Ferran

Ferran Collado de Vidres Collado

Arts del Vidre Nuria

Núria Torrente de Nutopia

Arts del Vidre Bianca

Bianca Rebagliati de 40 Plumas

També vam poder gaudir de les demostracions d’ofici a càrrec del Xavier Garuti (vidre de llum) i el taller de vidre bufat del Ferran Collado, també soci i membre de la junta directiva de l’ACAV.

Arts del Vidre Agustina

Agustina Ros

Arts del vidre masters

Miriam di Fiore, Núria Torrente, Silvia Levenson i Eduardo Nieto

Fotovidrio y David Hierro

Fotovidrio i David Hierro

Taller Fotovidrio

Taller de Fotovidrio

I finalment una magnífica exposició col·lectiva amb la presència d’alguns dels nostres socis, com el Dani Orquin i la Bianca Rebagliati de 40 Plumas i la Fina Balp, a més de reconeguts companys vidriers com la Yukiko Murata, Meritxell Tembleque, Joaquim Falcó, Ricardo Llopico, Merche Vitralia, Maria Picanyol, Mayte Estévez, Carlos Fernández, Fernando Garzón o Kazue Taguchi.

Yukiko y Monica

Yukiko Murata, Nuria Torrente i Mònika Uz

Demo del Xavi

Demostració del Xavier Garuti

Leave a Comment